Doe mee aan 'Met Belgerinkel naar de Winkel'

Hoogstraten doet in 2020 opnieuw mee aan de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Omwille van de coronacrisis is deze actie uitgesteld. Maar op 11 juli gaat ze terug van start.

De actie loopt van zaterdag 11 juli tot en met maandag 31 augustus. Ondernemers kunnen zich nog inschrijven tot en met 4 julii 2020. Al meer dan 90 van jullie collega's doen hieraan mee, maar we willen graag ruim boven de 100 gaan. Aan jullie klanten die te voet of met de fiets komen winkelen wordt een spaarkaart (A6-formaat) meegegeven tijdens deze periode en je plaatst hier een stempel op. We vragen om zelf voor een stempel te zorgen (de keuze is aan jullie wat voor een stempel jullie wensen te gebruiken).

Met deze spaarkaart maken zij kans op een prijs. Indien de spaarkaart 6 stempels telt mogen zij deze spaarkaart deponeren in een voorziene box. De boxen worden verspreid over een x-aantal handelszaken over heel Hoogstraten.

De prijzenpot kunnen jullie ook mee spijzen als jullie een prijs ter beschikking willen stellen (niet verplicht). Ook de stad doet zoals elk jaar haar duit in het prijzenpotje.

Schrijf nu in via www.hoogstraten.be/belgerinkel-handelaren of via de dienst economie, economie@hoogstraten.be. Jouw inschrijving dient ten laatste op 27 juni 2020 binnen te zijn.

De inschrijvingen die we al hebben ontvangen voor de actie in mei blijven gelden. Je hoeft dus niet opnieuw in te schrijven.

Vóór 9 juli 2020 bezorgen wij jou al het materiaal:

  • Affiche
  • Stempelkaarten

Wij vragen je om de affiche duidelijk zichtbaar te hangen en dit evenement te promoten bij jullie klanten.