Doe mee aan 'Met Belgerinkel naar de Winkel'

Hoogstraten doet mee aan de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel”. Deze actie loopt van zaterdag 27 april tot en met zaterdag 1 juni 2019.

Onze ondernemers geven hun klanten de kans om mooie prijzen te winnen. Ook de stad doet zoals elk jaar haar duit in het prijzenpotje met een aantal cadeaucheques te besteden bij de lokale handelaar.

Wij moedigen onze inwoners aan om tijdens de Belgerinkel-week  te voet of met de fiets te winkelen. Ze krijgen een spaarkaart, waarmee ze kans maken op een prijs. De verenigingen zetten activiteiten op en doen zo onze stad bruisen.

Met Belgerinkel naar de Winkel is een sensibiliseringscampagne om de lokale transitie naar een klimaatneutrale samenleving te versnellen en zet in op zes thema's: ondernemende kern, vlotte mobiliteit, kwaliteitsvolle leefomgeving, lokale voeding, circulaire economie en klimaatneutrale gemeente.

We streven hiermee naar een leefbare gemeente met betrokken inwoners. Neem daarom deel aan Met Belgerinkel naar de Winkel en doe het hart van Hoogstraten kloppen!

Deelnemende handelszaken

Volle spaarkaart?