Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Doorverwijzing bedeling Pampers & CO

Beste partner van Huis van het Kind Hoogstraten, 

Pampers & CO geeft jonge gezinnen in kwetsbare situaties de kans om luiers, eerste leeftijdsmelk, groente- en fruitpotjes aan te kopen aan een goedkoper tarief. Gezinnen in kansarmoede kunnen hier op doorverwijzing van een partner van Huis van het Kind Hoogstraten naartoe komen.

Zij kunnen 4 opeenvolgende bedelingen aankopen doen zonder dat er een sociaal onderzoek moeten plaatsvinden. Eens deze beurten zijn opgebruikt, worden zij eventueel doorverwezen naar de sociale dienst van het OCMW.

Graag zouden we jullie doorverwijzingen beter willen opvolgen. Wat is de reden dat gezinnen niet komen naar de bedeling? Is de afstand te groot? Past het moment van de bedeling niet?…

Wanneer er wordt doorgegeven aan ons, dat er een doorverwijzing aan een gezin wordt gegeven, kunnen we opvolgen of zij naar de bedeling zijn geweest. Zo niet, komt er een terugkoppeling. Zo kunnen jullie bij een volgend bezoek/consultatie navragen hoe het komt dat zij niet geweest zijn naar de bedeling.

Vul onderstaande gegevens in zodat wij het kindje en gezin de eerst volgende Pampers & CO warm kunnen ontvangen. 

Alvast bedankt! 

Medewerkers Pampers & CO
Projectmedewerkers armoedebestrijding stad Hoogstraten

 
1 Start 2 Voltooid
Gegevens van het kind
LET OP: U kan uw kind niet zelf aanmelden. Er kan enkel gebruik gemaakt worden van het aanbod Pampers en Co na doorverwijzing van één van onderstaande partners.
Gegevens van het gezin
gsm-nummer mama of papa.
Heeft het gezin een e-mailadres waar wij hen op kunnen bereiken?
Doorverwijzer
Wat is uw e-mailadres? Indien het gezin niet naar Pameprs&CO komt, koppelen wij dit terug.
Heeft u nog enkele opmerkingen/bedenkingen?
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.