Culinaire Bierwandeling door Hoogstraten

Hoogstraten, een stadje met smaak! Niet alleen op culinair niveau, maar ook op het gebied van bier heeft Hoogstraten haar plaatst op de streekspecialiteitenkaart reeds verdiend. Hoogstraten bruist! En dit mag u dus letterlijk nemen.

Met de Culinaire Bierwandeling biedt Hoogstraten een gloednieuw arrangement voor zowel individuele deelnemers als voor groepen. Dit unieke ‘beer & food’ concept neemt u mee voor een ontspannende wandeling, een heerlijk hapje en uiteraard dé hoofdrolspeler in dit verhaal: tongstrelend bier.

Onze eigen Hoogstraatse biersommelier toont u de wondere wereld van bier. U Ontdekt alle facetten van onze nationale én Hoogstraatse trots: bier proeven, bier schenken, kortom: de gehele biergastronomie wordt op een professionele manier ontrafelt.

Tijdens deze wandeling proeft u vijf verschillende bieren telkens perfect gecombineerd met een heerlijk gerecht van een Hoogstraatse chef. (voorgerecht, 2 kleine hoofdgerechten, een kaasproevertje & dessert). Een exclusief proefglas maakt de ervaring compleet.

Een hoprijk verleden
O, en als u dacht dat bier een tijdelijk hype is van het moment: niet in Hoogstraten!
Reeds in de 16de eeuw was de Hoogstraatse Vrijheid een aaneenschakeling van afspanningen, herbergen, brouwerijen en cafés.

Hét perfecte decor dus voor deze Culinaire Bierwandeling. Gezondheid! En laat het u smaken!

Vooraf inschrijven bij Toerisme Hoogstraten is noodzakelijk. Deelnemen kan zowel individueel als in groep. Voor groepen (min. 10 - max. 20 personen) zijn er ook andere data mogelijk op aanvraag: info@3-in-de-klok.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stadscentrum
Stadscentrum
2320 Hoogstraten
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Prijs
€ 49.0
Reservatie
toerisme@hoogstraten.be
Telefoonnummer: 03 340 19 55
Contact
toerisme@hoogstraten.be
Fax: 03 340 19 55