De Speelbabbel

Alle kinderen tussen 0 en 3 jaar met een begeleider (ouder, grootouder of oppas) zijn welkom op De Speelbabbel. Op De Speelbabbel kan u andere ouders en opvoeders ontmoeten. Uw kindje kan er intussen veilig spelen, met andere kinderen en met ander speelgoed dan thuis. De toegang is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

De Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar samen met hun mama, papa, grootouder of oppas. Enkele begeleiders met een hart voor jonge kinderen staan klaar om u te ontvangen en wegwijs te maken.

De Speelbabbel wil (groot)ouders helpen bij (het stimuleren van) de ontwikkeling van hun kind. De kindjes kunnen er wennen aan een andere omgeving en leren samenspelen met andere kinderen. Dit alles in een veilige omgeving.

Als ouder of oppas kan u er eens even tussenuit met uw kleine spruit. U kan er gezellig met elkaar babbelen terwijl de kleintjes spelen, en tips en ervaringen uitwisselen. Bij vragen over opvoeding of gezinsondersteuning zullen de medewerkers advies geven of doorverwijzen.

De kindjes krijgen een gezond tussendoortje (soep of fruit) en een beker water. Voor de ouders of begeleiders voorzien we een kop koffie, thee of water.

Praktisch
De Speelbabbel vindt plaats in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum, in hetzelfde gebouw als het consultatiebureau van Kind en Gezin.
Opgelet: elke 3de vrijdag van de maand gaan we op verplaatsing naar een deelgemeente.
Elke vrijdag van 9.00u tot 11.30u.
De Speelbabbel is gratis toegankelijk. Vooraf inschrijven is niet nodig. Men kan vrij binnen en buiten lopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Lokaal dienstencentrum Stede Akkers
Jaak Aertslaan 4
2320 Hoogstraten
Wanneer

tot

Organisatie
Huis van het Kind Hoogstraten
Prijs
Gratis