Fietszoektocht: Langs Hoogstraatse grenzen

VVV en Toerisme Hoogstraten hebben naar aanleiding van het themajaar Grenzeloos een ontspannende fietszoektocht (28 km) ontwikkeld.
Vanop uw stalen ros ontrafelt u de geheimen die zich verborgen houden langsheen de Hoogstraatse grens. Zoek de foto’s, beantwoord de vragen en rijf de prijzen binnen. Geniet natuurlijk ook van de mooie en groene omgeving die het noorden van Hoogstraten te bieden heeft.

Leuk extraatje: Om u kennis te laten maken met het indrukwekkende erfgoed van Hoogstraten krijgt u onderweg wat geschiedenis mee over enkele prachtige bezienswaardigheden in Meer, Meerle en Meersel-Dreef.

De fietszoektocht is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en loopt van zondag 23 april tot en met maandag 18 september .

Deelnameformulieren kosten € 4 en zijn verkrijgbaar bij Toerisme Hoogstraten en Brasserie De Mosten. Deze laatste is tevens de startplaats van de fietszoektocht.
Om even uit te blazen na uw sportieve inspanning biedt Brasserie De Mosten u een gratis consumptie aan per deelnameformulier.

Ook zeker niet te vergeten; er zijn enkele waardevolle prijzen te winnen, met als hoofdprijs een imposante ballonvaart voor vier personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Recreatiedomein De Mosten
Hoogeind 74
2321 Meer (Hoogstraten)
Wanneer

tot

Prijs
€ 4.0