Theater // Charlatan

De nieuwe verderfelijke zaalshow van mentalist Gili “Pure oplichting, maar wel van het vermakelijke soort.” Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?

In deze nieuwe zaalshow Charlatan laat Gili zijn “evil twin” volledig los. Hij zet zijn “gaven” op scherp om bewust zijn "slechte ik" te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan. Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden. Verwerpelijk zegt u? Inderdaad, maar wreed plezant!

Wie is mentalist Gili?
Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling ‘CTRL: Alles Onder Controle’ wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen. Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Tekst & spel: Lieven Gheysen (aka Gili)
Regie: Bas Birker
Klank- en lichtontwerp: TheaTech (Alexander Ronsse)
Techniek: TheaTech
Fotograaf: Kaat Pype
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)
Website: http://www.gili.be

Persquotes: "Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." - Het Nieuwsblad (***) "Twee uur amusement, geen minuut verveeld." - Interview Krant van West-Vlaanderen

Basis €16 // Abo klein €14 // Abo groot €13
Abonnementen kan je bestellen via de website: www.gchoogstraten.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Rabboenizaal
Antoon de Lalaingstraat
2320 Hoogstraten
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Organisatie
Stadbestuur Hoogstraten
Prijs
€ 16.0