Welkom in Hoogstraten! Opening Toeristisch Seizoen

Zondag 22 april wordt het nieuwe toeristische seizoen in Hoogstraten feestelijk geopend op het begijnhof van 12 tot 17 uur. Kom af, en laat u verrassen door een totaalspektakel met opendeurdag Toerisme Hoogstraten, streekspecialiteiten, mondiale markt, tentoonstelling, muziek en nog zo veel meer!

Hoogstraatse specialiteitenmarkt met gratis proevertjes
Verschillende Hoogstraatse producenten presenteren hun ambachtelijke producten en naar goede gewoonte mag er ook geproefd worden. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod van Hoogstraatse producten.

Mondiale Markt
Een diversiteit aan culturen in Hoogstraten wordt u kleurrijk aangeboden.

Erfgoeddag
Bezoek de tentoonstelling ‘Gerestaureerde werken Karel Boom’ in de trouwzaal van het historisch stadhuis. Restauratieatelier Artecura herstelde acht werken van Karel Boom die vorig jaar beschadigd werden door een waterlek in het stadhuis.

Laermolen
Ondertussen berucht in Hoogstraten en omstreken: de artisanale smoutebollen van de Laermolen. Gebakken in eigen geslagen smout, aan de man gebracht met poedersuiker én een dikke laag enthousiasme. U bereikt de Laermolen via een huifkar die pendelt tussen het begijnhof en de Laermolen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stadscentrum
Stadscentrum
2320 Hoogstraten
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Prijs
Gratis
Contact
toerisme@hoogstraten.be
Telefoonnummer: 03 340 19 55