WinterWandelZoektocht Grenzeloos

Wat denkt u van een uitdagende speurtocht doorheen het centrum van Hoogstraten? Onderweg stellen de opdrachten de grenzen tussen cultuur, tradities, gastronomie, arm en rijk, oud en jong in vraag.

In het kader van het stedelijk themajaar ‘Grenzeloos’ én op algemeen verzoek is er ook tijdens de wintermaanden een wandelzoektocht doorheen het centrum van Hoogstraten. De vragen tasten uw grenzen af: letterlijk, figuurlijk, intellectueel én fysiek. Maar neem dit gerust met een korrel zout: Iedereen kan aan de wandelzoektocht deelnemen. De tocht is uiterst geschikt om met de familie te ondernemen en ook kinderen zullen er heel wat plezier aan beleven.

Het opzet is eenvoudig: haal uw gratis deelnameformulier bij Toerisme Hoogstraten of download het formulier via de website. Het parcours van de zoektocht is ongeveer 3 km en onderweg zoekt u de antwoorden op de vragen, raadsels en foto’s die u worden voorgeschoteld. Alles ingevuld en tijdig ingediend, maakt u achteraf ook nog kans op een mooie prijs.

De wandelzoektocht kan afgelegd worden vanaf 1 oktober 2017 en tot en met 28 februari 2018. De deelnamebrochure van de wandelzoektocht is te verkrijgen bij Toerisme Hoogstraten of kan gedownload worden op www.hoogstraten.be. Deelname is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stadscentrum
Stadscentrum
2320 Hoogstraten
Wanneer
Dit evenement is voorbij.
Prijs
Gratis
Contact
toerisme@hoogstraten.be
Fax: 03 340 19 55