Workshop koken : de nieuwe voedingsdriehoek op je bord

Workshop koken : de nieuwe voedingsdriehoek op je bord

Gezond eten: wat is dat nu precies?
In de media verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten dat je op den duur het bos door de bomen niet meer ziet. Daarom verzamelde het Vlaams Instituut Gezond Leven alle huidige wetenschappelijke kennis over gezonde voeding in de nieuwe voedingsdriehoek. Het vernieuwde model geeft richtlijnen die op lange termijn voor iedereen haalbaar zijn.

Uit het kookboek van Goed Gevoel en KVLV hebben we enkele eenvoudige en heerlijke recepten gekozen voor het ontbijt, de lunch, het avondmaal en zelfs enkele originele tussendoortjes : granola met noten, pitten en gedroogde vruchten, wortelpreparé, penne met rucola, kersttomaten en champignons, koude komkommersoep en kabeljauw met krokante korst.

KVLV Hoogstraten organiseert deze workshop koken op donderdag 23 mei 2019 om 19u in het VTI Hotelschool Spijker.

Prijs : 13 € voor KVLV leden, 16 € voor niet KVLV leden

Info en inschrijven voor 16 mei 2019 via kvlvhoogstraten@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
VTI Hotelschool Spijker
Gelmelstraat 62
2320 Hoogstraten
Wanneer
do 23/05 2019 om 19:00 tot 22:00
Organisatie
Thema
Prijs
€ 13.0