Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
containerpark

Recyclageparken zijn geen afvaldepot. Alleen materialen die geheel of gedeeltelijk gerecupereerd of gerecycleerd kunnen worden, worden er aanvaard.

Meebrengen

Inwoners van Hoogstraten kunnen hun elektronische identiteitskaart (eID) als toegangskaart gebruiken voor het recyclagepark. Elk eID van het gezin is bruikbaar. Ook een verblijfskaart kan gebruikt worden. Inwoners zonder Belgische eID of verblijfskaart kunnen een chipkaart laten aanmaken op het stadhuis. Bedrijven, verenigingen en bewoners van een tweede verblijfplaats kunnen eveneens een chipkaart laten aanmaken. Deze is gratis voor wie aangesloten is op het Diftar-systeem. Maakt u gebruik van een andere ophaaldienst, dan kost de toegangskaart u 45 euro per jaar.

Bedrag

U plaatst vooraf een bedrag op uw eID-kaart, waarmee de kosten voor de geleverde fracties betaald worden. Het bedrag is geldig voor het hele gezin, dus niet enkel voor de eID waarmee het bedrag werd opgeladen. U kan uw eID met uw bankkaart opladen op het recyclagepark.

De infofolder, die u hieronder kunt downloaden, geeft u een overzicht van alle afvalstoffen die u kan aanleveren en welke tarieven hiervoor van toepassing zijn.