Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor mens én milieu.

  • Beperk de vraag tot het essentiële, tot de werkelijke behoeften
  • Gebruik zoveel mogelijk duurzame materialen en bronnen.
  • Ga zo efficiënt mogelijk om met ruimte, energie, water en materialen

Heeft u bouwplannen en wilt u deze laten screenen op duurzaamheid? Informeer dan bij het Woonloket naar gratis planadvies.
Dit gratis planadvies wordt een paar keer per jaar georganiseerd. Een medewerker van Kamp C (Westerlo) komt dan naar Hoogstraten en bekijkt samen met u uw bouwplannen. 

Op zaterdag 13 november 2021 organiseert stad Hoogstraten opnieuw een digitaal planadvies.

De adviseurs van Kamp C geven onafhankelijk en neutraal advies en helpen je om commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Je kan een afspraak maken voor een bouwadvies in Hoogstraten. De adviseurs geven je gratis verbetertips mee over compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen, enzovoort.

Het planadvies vindt digitaal plaats op zaterdag 13 november 2021. Dit planadvies is gratis maar de plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor kan je terecht bij de dienst Wonen via 03 340 19 19 of wonen@hoogstraten.be. Ook bij Kamp C kan je terecht met al je vragen via bouwadvies@kampc.be.

 

Kamp C

Als u plannen heeft om te (ver)bouwen en u wilt dit op een duurzame wijze doen, of u wilt achterhalen wat het begrip ‘duurzaamheid’ inhoud, dan bent u op Kamp C beslist op het juiste adres.