Cadeaubon Hoogstraten

De cadeaubon Hoogstraten is een overkoepelende cadeaubon die je bij een groot aantal Hoogstraatse handelaars kan verzilveren. Het bedrag dat op jouw cadeaubon staat, kan je in verschillende delen en bij verschillende handelaars gebruiken. 

Waar en hoe koop ik een cadeaubon Hoogstraten? 

Er zijn verschillende manieren om de Hoogstraatse cadeaubon aan te kopen. 

  • Je bestelt de cadeaubon eenvoudigweg via de webshop van VisitHoogstraten. Eens je de bestelling hebt afgerond en betaald, worden de cadeaubonnen in jouw mailbox gedropt. Je drukt het pdf-bestand af, vult een persoonlijke boodschap in en je cadeaubon is klaar.
  • Je kan de aankoop ook volledig digitaal uitvoeren. Je bestelt de gewenste cadeaubon in de webshop en je kiest ervoor om deze rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger te laten belanden. De ontvanger stapt met zijn smartphone bij één van de deelnemende handelaars binnen en kan met de QR-code op zijn/haar toestel rechtstreeks betalen. 
  • Loop binnen bij VisitHoogstraten. Daar gebeurt de verkoop nog op de 'ouderwetse' manier. Je krijt de nieuwe, eigentijdse cadeaubon mee in een mooie geschenkverpakking. 

Thema's

Contact

VisitHoogstraten

Nu gesloten
Adres
Vrijheid 149 , 2320 Hoogstraten
T
Website
Vandaag
Open van 10:00 tot 12:00 uur & 13:00 tot 16:00 uur
Morgen
Open van 10:00 tot 12:00 uur & 13:00 tot 16:00 uur
Naar top