Computerhulp aan huis (BEEGO)

Zit je met een berg specifieke vragen aangaande jouw toestel? Kocht je een nieuw toestel, maar weet je niet hoe je moet beginnen aan de installatie? Wil je in het comfort van je eigen thuis begeleid worden bij jouw digitale vragen? Dan kan je thuisbegeleiding van BEEGO inschakelen. Er wordt samen met jou een moment geprikt waarop een goed opgeleide jobstudent bij jou aan huis komt om je verder te helpen op jouw tempo. De studenten hebben allemaal een IT-achtergrond en nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Je kan een beroep doen op BEEGO voor tal van computerproblemen (installeren computer, printer installeren, internet instellen, hulp bij e-mail,...). Herstellingen aan hardware behoren niet tot hun takenpakket (maar ze kunnen je wel helpen met het zoeken naar een oplossing). Je schakelt de student in per uur.

A. Sprangers: "Echt boven verwachting, heel tevreden! Duidelijke uitleg op maat met voldoende geduld en indien nodig uitleg herhalen!" - *****

Praktisch

Voor wie

Iedereen kan beroep doen op de dienstverlening van BEEGO. Je schakelt hen best in als je jouw toestel niet kan verplaatsen (bvb problemen met desktop of printer), je problemen hebt met je internet, je een heleboel (samenhangende) vragen hebt of als je zelf niet goed te been bent. Heb je een specifieke, maar kleine vraag, ben je mogelijk beter geholpen bij de vrije inloop. 

Waar

Bij jouw thuis

Wanneer

Er wordt samen met jou gezocht naar een geschikt moment. 

Kostprijs

Stad Hoogstraten voorziet een proefproject voor BEEGO waarbij de stad één gratis uur ondersteuning per huishouden ter beschikking stelt (zolang de voorraad strekt). Nadien kan je, indien gewenst, rechtstreeks via BEEGO bijkomende momenten inplannen. Je betaalt dan wel het standaardtarief van 40 euro per uur. Rechthebbenden kunnen eventueel een tweede gratis uur ondersteuning ontvangen, neem hiervoor contact op met de sociale dienst. 

OPGELET: Indien de BEEGO-student langer dan een uur aan de slag is bij jou, zal je zelf 19 EUR per halfuur moeten bijbetalen! 

Indien een afspraak onverhoeds niet kan doorgaan, dien je deze te annuleren door te bellen naar de hulplijn van BEEGO: 078 485 400 (lokaal tarief) en dit uiterlijk 24u voor de afspraak. 

Hoe aanvragen

Een afspraak met een BEEGO-student inplannen kan op drie manieren:

  • Aan de onthaalbalie van 't Gastenhuys (Heilig Bloedlaan 252C, 2320 Hoogstraten). Je komt even langs en er wordt meteen een gepast moment ingeboekt.
  • Via het telefoonnummer 03 340 16 00. Je komt dan terecht bij het onthaal van 't Gastenhuys. Er wordt telefonisch een afspraak ingeboekt.
  • Via het onderstaande aanvraagformulier. Je laat je je gegevens achter en een medewerker van de stad neemt contact met je op om een afspraak in te boeken. 
Naar top