Jeugdaanbod

Info & richtlijnen

Algemeen krijgt het jeugdwerk de raad om activiteiten zo veel mogelijk buiten te organiseren. Activiteiten met intens fysiek contact worden ook buiten sterk afgeraden. En boven alles staat een goede hygiëne centraal bij de organisatie van activiteiten.

Info jeugdwerk

Noodprocedure

  • Vragen over de noodprocedure? Hier vind je alle informatie en bijlagen: https://ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer/noodprocedure
  • Bij een positief geteste Covid-19-besmetting wordt er gevraagd om ook het lokaal bestuur van de indexpersoon te informeren. Binnen stad Hoogstraten kunnen jullie terecht op volgend nummer: 03/340 19 84. Deze nummer is ook in het weekend bereikbaar. 

Coronakampsubsidie

  • Erkende Hoogstraatse verenigingen kunnen voor de organisatie van zomerkampen van 2021 opnieuw een beroep doen op een coronakampsubsidie. Met de subsidie willen we jeugdverenigingen ondersteunen in de kosten op vlak van  personenvervoer van en naar het jeugdkamp, extra infrastructuur noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de coronarichtlijnen en medisch materiaal noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de coronarichtlijnen.

  • Alle info over het subsidiereglement vinden jullie hier.