Deeltijds kunstonderwijs

Info & richtlijnen

Sinds 25 mei kunnen de academies voor deeltijds kunstonderwijs gefaseerd heropstarten. In een eerste fase beperkt de heropstart zich tot een-op-een onderwijs. De focus zal blijven liggen op online leren. Wanneer nodig, kan er individuele ondersteuning worden gegeven (op afspraak). 

IKO

Kunstacademie IKO zal dit academiejaar afsluiten met een-op-een evaluaties met leerlingen die afstuderen. Leerlingen ouder dan 16 kunnen op afspraak hun werkstuk individueel afhalen. De verschillende ateliers kunnen bereikt worden zonder dat bezoekers elkaar kruisen.
Inschrijvingen 2020 - 2021:
Vanwege de coronacrisis is het IKO dit jaar genoodzaakt om de inschrijvingen op een andere manier te organiseren. De inschrijvingen waren telkens gekoppeld aan de eindejaarstentoonstellingen in juni waar de vele bezoekers de mogelijkheid hadden om meteen in te schrijven op het secretariaat in Hoogstraten of op andere tentoonstellingslocaties in Meer, Meerle of Brecht.
Dit jaar kan je je online inschrijven via de website.

Academie van Muziek en Woord Nooderkempen

Vanaf woensdag 3 juni starten de online inschrijvingen voor het academiejaar 2020 - 2021. Inschrijven kan via de website.