Lokaal dienstencentrum

Info & richtlijnen

Het lokaal dienstencentrum heropent geleidelijk. Per locatie zijn en worden de mogelijkheden bekeken om elkaar terug te ontmoeten in een veilige omgeving waarbij de nodige voorzorgsmaatregelen, afstandsregels en hygiënemaatregelen worden genomen. Stap voor stap hopen we je terug te kunnen verwelkomen in ons anders zo bruisend dienstencentrum.

We nemen je mee naar de verschillende locaties:

  • Hoogstraten

Vanaf maandag 29 juni serveren we maaltijden voor de vaste eters van het middagrestaurant. Nog niet in de vertrouwde cafetaria, maar wel tijdelijk in de leslokalen van het dienstencentrum. De kapster en schoonheidsspecialiste zijn terug actief op Campus Stede Akkers. Vanaf 6 juli kan je als bezoeker buiten de campus een afspraak boeken. Activiteiten die in openlucht kunnen plaatsvinden, zijn eerst opgestart. Na verloop van tijd zal dit aanbod uitgebreid worden. Afhankelijk van de versoepeling van de bezoekregeling in het woonzorgcentrum zullen activiteiten terug georganiseerd kunnen worden in het dienstencentrum.

  • Meerle

Vanaf dinsdag 7 juli is het lokaal dienstencentrum terug aanwezig met zijn werking in de refter van Vrije Basisschool De Klimtoren. De koffiekrant zal voorlopig doorgaan zonder kranten. Dit is een voorzorgmaatregel om besmetting te vermijden. Daarom dopen we de koffiekrant tijdelijk om tot ‘buurtbabbel’. We verwelkomen je graag terug om te komen eten tijdens het dorpsrestaurant of om deel te nemen aan activiteiten zoals een quiz of bloemschikken. Inschrijven voor het dorpsrestaurant en activiteiten is mogelijk tot een week vooraf.

  • Meersel-Dreef

De wekelijkse koffiekrant op vrijdag in het zaaltje bij taverne De Zevenster start na de zomermaanden, mits versoepelingsmaatregelen vanaf september. De hartelijke vrijwilligers, tevens Goei Geburen blijven wel actief bereikbaar voor hun buurtbewoners.

Meer info?