Wie verdient de publieksprijs cultuur 2018?

Je kiest mee wie de winnaar wordt van 'de gouden cactus'!

Op zaterdag 9 februari reikt het stadsbestuur, op voordracht van de cultuurraad opnieuw de cultuurprijs uit. Vanaf 19u30 is iedereen welkom in Gemeenschapscentrum Hoogstraten – Rabboenizaal Spijker vzw om samen met de cultuurraad ism het stadsbestuur terug- en vooruit te blikken op het afgelopen en komende culturele jaar.

Samen met de cultuurraad blikken we terug op het culturele jaar en de verschillende culturele initiatieven, verenigingen en personen die het culturele leven in 2018 kleurden. Voor het officiële gedeelte van de avond koos de jury een laureaat in de 3 verschillende categorieën: evenement of blikvanger van het jaar, vernieuwend initiatief en de persoon of vereniging met uitzonderlijke culturele verdienste. Eén van deze laureaten mag op het einde van de avond naar huis met de titel cultuurprijs 2018 op zak.

Alle aanwezigen kunnen bovendien mee bepalen wie de publieksprijs voor cultuur 'de gouden cactus' in Hoogstraten in ontvangst zal mogen nemen. Stem nu al zeker op jouw favoriet en bepaal mee de drie laureaten via onderstaand stemformulier. De avond zelf kiest het aanwezige publiek de uiteindelijke winnaar. Een reden te meer om zeker aanwezig te zijn.