Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin, in tussentijd kunnen ouders genieten van een drankje op het terras van Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende uitgestrekte bossen vind je prachtige wandel-, fiets- en ruiterroutes. En ook de avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven in het klimpark of kunnen leren wakeboarden of waterskieën in het cablepark. Kortom, De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

De zwemvijver De Mosten is zaterdag 19 en zondag 20 september uitzonderlijk geopend van 10u-18u omwille van het voorspelde mooie weer. Vergeet niet te reserveren.

Vanaf maandag 21 september 2020 tot 1 mei 2021 is de zwemvijver gesloten. De speeltuin is dagelijks gratis toegankelijk vanaf de hoofdingang. In het weekend vanaf de horeca wanneer deze geopend is. Kijk zeker even de openingsuren na op de website van Treehousebar. Reserveren is dan niet meer nodig.