Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin, in tussentijd kunnen ouders genieten van een drankje op het terras van Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende bossen vind je prachtige wandel-, en fietsroutes. En ook de avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven in het klimpark of kunnen leren wakeboarden of waterskieën in het cablepark. De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

GEOCACHE OP DE MOSTEN - Vanaf de start van de kerstvakantie ben je welkom om deel te nemen aan de volledig vernieuwde geocache route op de Mosten. Hier vind je verspreid over 6km een 15 tal caches zowel voor kinderen als voor volwassenen mét een bonus voor wie ze allemaal vind.

Daarnaast kunnen kleinere kinderen zich uitleven op de hindernissen van de speurneuzenwandeling of in de speeltuin die dagelijks gratis toegankelijk is. Reserveren is niet nodig.

Omwille van de coronamaatregelen is er een beperkte mogelijkheid tot eten en drinken. Op zaterdag en zondag kunnen jullie terecht bij de take away op het domein zelf. Op andere dagen is een picknick, zelf gemaakt of besteld bij een lokale handelaar, een leuk idee.