Recreatiedomein De Mosten

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust met een heerlijk paradijs voor kinderen. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin, in tussentijd kunnen ouders genieten van een drankje op het terras van Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende bossen vind je prachtige wandel-, en fietsroutes. En ook de avonturiers onder ons kunnen zich helemaal uitleven in het klimpark of kunnen leren wakeboarden of waterskieën in het cablepark. De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

Herfst/Winterseizoen 2021/2022 - Vanaf 15 september tot en met 30 april is de zwemvijver van de Mosten niet geopend. De speeltuin is wél gratis te bezoeken elke dag tussen tussen 10u en 16u.  De wandeling van Natuurpunt (4,5km), de speurneuzenwandeling (2,5km) en de geocache routes zijn ook in deze periode zeer de moeite waard. Mountainbikers en crossers zijn welkom in de bossen rondom de vijvers.

De horeca aan de Mosten is geopend op woensdag en in het weekend. Kijk voor alle zekerheid de openingsuren na via  www.treehouse-bar.be.