Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
samen met hun mama, papa of grootouder(s)
Speelbabbel Hoogstraten

Vanaf januari 2024 is de werking van ons peuterspeelpunt De Speelbabbel stopgezet. Er kwamen helaas te weinig kindjes spelen. We zijn dus niet meer elke week op vrijdag open.
Daar staat tegenover dat we meer activiteiten gaan organiseren voor baby’s, peuters en kleuters – samen met hun mama, papa of grootouder(s). We bieden voortaan een mix van informatieve activiteiten, vormingsactiviteiten of gewoon plezante activiteiten die de ontwikkeling van de kindjes stimuleren. Bijvoorbeeld: een workshop babymassage, ouder-peuteryoga, een bezoek aan de BiB met voorlezen, lekkere en gezonde tussendoortjes maken, een korte beentjeswandeling, en een klauterparcours. Ongeveer twee keer per maand is er een activiteit, meestal op woensdagnamiddag of op een vrijdag. We vragen om voor alle activiteiten vooraf in te schrijven.

De naam 'De Speelbabbel' verdwijnt niet helemaal. Bij een aantal activiteiten voorzien we nog onze vertrouwde speelhoek. Deze behoudt de naam De Speelbabbel.

Wil je informatie ontvangen over deze activiteiten? Stuur ons een mailtje met de mededeling ‘Inschrijven nieuwsbrief activiteiten’. Je ontvangt dan één of twee keer per maand nieuwsberichten in je mailbox over deze activiteiten.