Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Ieder halfjaar wordt er een lessenreeks samengesteld met tal van digitale onderwerpen: introductie in de wereld van de computer, aan de slag met je smartphone, handige apps, veilig op het internet, internetbankieren,... Dit zijn steeds zeer laagdrempelige kortlopende lespakketten die met veel enthousiasme en kennis worden overgebracht door onze Digidakvrijwilligers. Zij maken je graag wegwijs in de digitale wereld. In kleine groep (max. 8 deelnemers) zet je, op een aangepast tempo, jouw eerste stapjes in het werken met de computer, tablet of smartphone. De lessen zijn steeds gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Er worden steeds een aantal fysieke inschrijfmomenten georganiseerd. De lessen worden zowel in Hoogstraten als Meerle georganiseerd.

Praktisch

Voor wie

De Digidaklessen richten zich in eerste instantie op de absolute beginner. Er wordt geen voorkennis verwacht, maar uiteraard wel de goesting om ermee aan de slag te gaan. Twijfel je of de Digidaklessen iets voor jou zijn? Bel ons gerust op en dan bekijken we samen of Digidakles geschikt is voor jou: 03 340 19 57 (dienst cultuur).

Waar

De Digidaklessen worden momenteel georganiseerd op twee locaties:

- Auditorium IKO Groenewoud, Buizelstraat 11, 2320 Hoogstraten

- Raadhuis Meerle, Gemeenteplein 1, 2320 Meerle

Wanneer

Ieder halfjaar wordt een nieuwe lessenreeks aangeboden. De lessen vinden over het algemeen plaats in de voormiddag van 9u00 tot 12u00.  

Kostprijs

Gratis, maar inschrijven is verplicht.

Voor aanvang van een nieuw semester voorzien we een aantal inschrijfmomenten. Maar ook nadien kan je nog inschrijven, neem hiervoor contact met de cultuurdienst op 03 340 19 57 of via cultuur@hoogstraten.be