Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Wat zijn digitale sleutels?

Vergelijk het met uw huis dat beveiligd is met een slot. Om binnen te geraken hebt u de passende sleutel nodig. En enkel de juiste personen hebben zo'n sleutel. Zo werkt het ook met de onlinediensten van de overheid. Deze zijn beveiligd, en om toegang te krijgen hebt u een digitale sleutel nodig. CSAM stelt verschillende digitale sleutels ter beschikking. U kan als eindgebruiker zelf kiezen voor de optie die u het beste past. Aanmelden met eID-kaartlezer biedt trouwens het hoogste niveau van beveiliging. Daarom is dit de standaard manier om zich aan te melden.

Als u een eID hebt, maar zich via een alternatief wil aanmelden op de onlinediensten van de overheid, dan kan dit op voorwaarde dat u zich de eerste maal aanmeldt met uw eID op "CSAM - Mijn digitale sleutels" en een van de andere digitale sleutels activeert. Eenmaal u dit gedaan hebt, kan u zich met deze andere digitale sleutel aanmelden.

Hebt u geen eID en wenst u toegang tot onze online overheidsdiensten? Dan kan u zich laten registreren in een registratiekantoor. Er is een registratiekantoor bij FOD Beleid en Ondersteuning – DG Digitale Transformatie in Brussel, maar u kan ook terecht bij een gemeente met een lokaal registratiekantoor.

Instructievideo's

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, zal u spoedig een e-mail ontvangen met activatielink. Onderstaande instructievideo's begeleiden u tijdens het activatieproces. Let op:  Afhankelijk van welke digitale sleutel u kiest te activeren, is er een specifieke instructievideo. 

Heeft u nog vragen?

Neem voor bijkomende informatie contact op met de dienst vreemdelingenzaken: vreemdelingenzaken@hoogstraten.be - 03 340 19 11

Aanvrager - persoonlijke gegevens
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf.
Gegevens bedrijf (voor seizoenarbeiders)
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.