Gemeenschapscentrum Hoogstraten

Ontdek het culturele aanbod dat het GC jou te bieden heeft

MEDEDELING NAV CORONAVIRUS (COVID-19)

Omwille van de voorzorgsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) werd beslist om alle eigen activiteiten in het GC op te schorten tot en met 19 april. Betrokken klanten zullen zo spoedig mogelijk gecontacteerd worden via mail of telefoon.

Al het aanbod door externen ('de verhuringen') is afgelast tot en met 3 april. In de periode van 4 tot en met 19 april kunnen deze wel doorgaan, maar we vragen om kritisch te kijken naar je activiteit en zelf af te wegen of deze kan plaatsvinden.

Er zal bekeken worden of deze maatregelen nadien verlengd moeten worden. Raadpleeg onze facebookpagina voor de meest actuele informatie.

Tickets bestellen

In GC Hoogstraten kan je losse tickets bestellen of zelf een abonnement samenstellen. We bieden je twee varianten aan:

Een ABO KLEIN. Dit abonnement heb je al vanaf 3 voorstellingen en levert je 10% korting op ten aanzien van de basisprijs. 

Een ABO GROOT. Dit abonnement heb je vanaf 5 voorstellingen en geeft je maar liefst 20% korting ten aanzien van de basisprijs. 

Wil je als ouder een abonnement bestellen waar kindervoorstellingen in zitten? Dan voeg je voor jezelf de kindervoorstelling toe aan de juiste abonnementsprijs. Voor je kinderen kan je losse tickets bestellen via het verkoopscherm voor losse tickets. 

Wil je LOSSE TICKETS BESTELLEN? Dan kan je dat hier doen. 

SEIZOEN 2019-2020

THEATER voor jong en oud

Afgelast // Oud Ijzer // tg Wuivend Riet

Vrijdag 13/3/2020 – 20u15

Afgelast // Ver // Annelies Van Hullebusch en Lize Pede (5+)

Vrijdag 10/4/2020 – 11u00 en 14u00

Live in Nerdland: DNA // Lieven Scheire

Vrijdag 24/4/2020 – 20u15

Forever Young // Martine Prenen

Vrijdag 15/5/2020 – 20u15

COMEDY

MUZIEK

Afgelast // Een Zoen van Toen // Stokman en Vos

Zondag 22/3/2020 - 10u00

Afgelast // Dierenplezier aan Zee // Mevrouw De Poes (2+)

Zaterdag 28/3/2020 – 14u00

Film - Ciné Kids

Afgelast // Ciné Kids // De Hazenschool (4+)

Woensdag 8/4/20 – 14u00

Het Gemeenschapscentrum Hoogstraten versterkt de inwoners, verenigingen en bezoekers van Hoogstraten met een toegankelijke, gespreide infrastructuur en een kwaliteitsvol, aanvullend cultureel aanbod en creëert hiermee een kader voor een groeiend en bloeiend cultureel en gemeenschapsleven in Hoogstraten.

Deze missie omvat twee belangrijke pijlers: enerzijds het ter beschikking stellen van infrastructuur voor het organiseren van socio-culturele activiteiten door verenigingen en particulieren. En anderzijds het aanbieden van een eigen aanvullende culturele programmatie.

Op die manier willen we ervoor zorgen dat iedere inwoner van Hoogstraten kan genieten van cultuur in al zijn vormen!