Hoogstraten in groenten & bloemen 2020

Met Hoogstraten in groenten & bloemen wordt in Hoogstraten de zomer symbolisch afgesloten. In 2020 is Hoogstraten in Groenten & Bloemen aan haar 22ste editie toe.
Deze editie zal echter anders verlopen dan normaal. Het coronavirus gooit - zoals bij de meeste activiteiten en evenementen - immers roet in het eten. 
TIjdens het derde weekend van september zal dus het centrum van Hoogstraten - voor het eerst in meer dan 20 jaar - niet worden omgetoverd tot een indrukwekkende tentoonstelling met verrassende en driedimensionale creaties in bloemen, groenten en fruit.
Maar uiteraard laten ontwerper Tom De Houwer en VVV Hoogstraten deze editie niet zo maar passeren. 
Hoogstraten in Groenten & Bloemen 2020 gaat door. Maar wel in een alternatieve versie. Zoals je gewoon bent van Hoogstraten in Groenten & Bloemen zal ook deze editie je versteld doen staan. De organisatie is momenteel volop bezig om het nieuwe concept tot in de puntjes uit te werken, te testen en te verfijnen. Maar we houden je nog even in spanning... Houd deze pagina's in het oog voor het laatste nieuws en de meest recente updates. Tot in semptember...