Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Groot worden doe je niet alleen!

Voor wie:
Het Huis van het Kind is er voor alle aanstaande ouders, ouders, grootouders en opvoeders (bv. leerkrachten). Kortom, voor iedereen die betrokken is bij het opgroeien van kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar.
Een kind grootbrengen is een lange weg vol onvoorziene obstakels. Want elk kind is anders. En in elke leeftijdsfase zijn er andere uitdagingen. Als ouder of grootouder zal je dat zeker herkennen. Er bestaan tal van diensten en organisaties die ouders en opvoeders ondersteuning bieden. Het ‘Huis van het Kind’ brengt deze organisaties op lokaal niveau samen. Het Huis van het Kind is dus geen nieuwe, afzonderlijke dienst, maar wel een samenwerking tussen lokale diensten. Of anders gezegd: het dak waaronder de diensten samenwerken. Vanuit deze samenwerking willen we aanstaande gezinnen en gezinnen met kinderen en jongeren zo goed mogelijk ondersteunen en helpen, dit op maat van hun behoeften.

Locatie en openingsuren:
Je vindt ons in de nieuwbouw ’t Gastenhuys, Heilig Bloedlaan 252C te Hoogstraten.
Vrije inloop: elke vrijdag vanaf 9.30u tot 12.00u. Behalve op feest- en brugdagen, en niet in juli en in de Kerstvakantie. Je kan ook bij de partners (de Opvoedingswinkel, Kind en Gezin, ...) terecht tijdens hun openingsuren of op afspraak.