Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

In Hoogstraten is er een breed en divers hulpaanbod voor mensen die mentaal niet lekker in hun vel zitten en/of met psychische problemen. Er zijn heel wat coaches, (psycho-)therapeuten, psychologen en psychiaters actief. Dit aanbod wordt echter heel verscheiden bekend gemaakt, via vele kanalen. Mensen die hulp zoeken vinden vaak hun weg niet binnen het aanbod. En het is voor hen vaak ook onduidelijk wie welke hulp biedt. Daarom wil de stad het lokale hulpaanbod rond mentaal welzijn en psychische gezondheid op één plaats bundelen op zijn website. Samen met de professionals uit het werkveld willen we er zo voor zorgen dat alle Hoogstraatse inwoners met een hulpvraag snel en eenvoudig gepaste hulp vinden. Dus hulp die het best tegemoetkomt aan hun vraag of probleem.

Wil u ook de informatie over uw aanbod / praktijk mee in dit overzicht laten opnemen?  Vul dan voor 3 september 2022 onderstaand formulier in.

We vragen u om ofwel uw naam in te geven, ofwel de naam van uw praktijk. Allebei kan ook.
We vragen u om ofwel uw naam in te geven, ofwel de naam van uw praktijk. Allebei kan ook.
In welke talen biedt u hulp? In het Nederlands en/of andere talen?
Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.