Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

De zonnepanelen op onze zorgcampus zijn uitgebreid. En daar kan jij je voordeel uit halen! Begin dit jaar werden er maar liefst 623 zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van onze zorgcampus. Het maximale vermogen van de panelen is 232MWh, wat gelijkstaat aan een jaarlijks energieverbruik van 53 gezinnen.

Voor de plaatsing van de panelen werkt de stad samen met Campina Energie, een echte burgercoöperatie. Deze sympathieke organisatie uit de Kempen brengt mensen samen om te investeren in hernieuwbare energie en in onze onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Campina Energie stelde een interessant financieel plan op voor deze installatie. Zoals bij hun andere projecten krijgen burgers daarbij de kans om via de aankoop van aandelen te participeren en te delen in de winst. Daarvoor organiseert Campina Energie een kapitaalsoproep voor een bedrag van 200.000 euro bij de inwoners van Hoogstraten.

Mee participeren in de investering van onze zonnepanelen kan door het aanschaffen van één of meerdere aandelen van Campina Energie. Wat zijn de voorwaarden? Er is in eerste instantie een minimumbedrag van 250 euro ingesteld voor de aankoop van één aandeel. Daarnaast is voor deze kapitaalsoproep een maximum van 20 aandelen van 250 euro per persoon ingesteld.

Wil je eerst graag meer informatie? Schrijf je dan hieronder in voor het infomoment!

Wanneer? Donderdag 3 februari om 20.00 uur
Hoe? Digitaal
Alvast meer lezen of direct deelnemen?  Website Campina Energie  

Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.