Verenigingen

Info & richtlijnen

Hoogstraten Herstart het verenigingsleven en de vrijetijdsbesteding. COVID-19 stuurde 2020 al aardig in de war. Het is op vele vlakken zoeken naar oplossingen, waarschijnlijk ook voor jou als vereniging.

Net als jij merken we de overdaad aan informatie en hoe moeilijk het is om deze steeds juist te kunnen filteren. De opeenvolgende wijzigingen maken het immers niet eenvoudig om overzicht te houden op wat nu wel of niet kan/mag.

Graag geven onze vrijetijdsdiensten op deze pagina meer informatie mee. Je vindt hier terug welke websites en instanties zij zelf raadplegen om het meest actuele en correcte overzicht te vinden omtrent COVID-19 en sectorale maatregelen, de regels zoals door de federale overheid gecommuniceerd en een aanvraagformulier voor printmaterialen.

(Laatste update: 8/05/2021)

Steunmaatregelen voor verenigingen

De gemeenteraad van juni keurde reeds een 1ste fase aan maatregelen goed om verenigingen in Hoogstraten te helpen met de heropstart. Een volledig overzicht vind je via deze link. 

 

Raadpleeg de meest actuele info op sectorwebsites

Coronawebsite van de federale overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/

Alle informatie van Stad Hoogstraten: https://www.hoogstraten.be/samentegencorona

Meer informatie:

Link naar protocol:

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de sportdienst via mail naar sport@hoogstraten.be.

De meest actuele informatie voor de culturele sector vind je op de website van het Departement Cultuur, Jeugd en Media

Je kan hier het meest actuele basisprotocol cultuur terugvinden

Heb je specifieke vragen rond culturele activiteiten en wat er momenteel wel of niet mag? Dan kan je deze FAQ raadplegen