Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Hoogstraten gaat samen met Regionaal Landschap de Voorkempen in 2022 aan de slag met de trage wegen in de stad. Iedereen kent wel een trage weg. Het zijn paden die hoofdzakelijk bestemd zijn voor niet-gemotoriseerd verkeer, zoals bos- en veldwegels, karrensporen, … Vaak zijn het stille getuigen van het verleden. Denk bijvoorbeeld aan de kerkwegels die dorpskernen verbinden of de jaagpaden die gebruikt werden om boten voort te trekken.

Ben jij een kenner van trage wegen in jouw buurt? Dan kan jij ons helpen om de inventaris van trage wegen te actualiseren. We zijn op zoek naar enthousiaste inwoners die in het voorjaar op pad willen gaan. Binnenkort voorzien we een startmoment op het terrein. We laten je op één van de trage wegen kennismaken met de trage wegen-app waarmee je trage wegen op kaart kan beoordelen of er zelf nieuwe kan intekenen.

Wil je meegaan? Schrijf je dan in op het webformulier hieronder. Wij nodigen je uit voor het startmoment.

Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.