Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Gezellig tafelen

Schuif op werkdagen tussen 12u15 en 13u00 vrijblijvend aan voor een maaltijd tijdens het buurtrestaurant in Hoogstraten. De warme dagschotel wordt in de cafetaria via een zelfbedieningsbuffet geserveerd. Is de dagschotel uitverkocht? Dan kun je alsnog kiezen voor een alternatieve (warme) maaltijd of snack. De kostprijs voor een dagschotel met water bedraagt 6 euro.

Wanneer moet ik reserveren?

Indien je zeker wil zijn van de specifieke dagmenu, raden we aan om de maaltijd te reserveren via een eetbon. Ook bij groepen van meer dan 3 personen of indien je een dieetmaaltijd wenst, wordt aangeraden om vooraf te reserveren.

Dit kan tot twee werkdagen vooraf tot 16.00 uur bij het onthaal of Buurtloket. Bij reservatie krijg je een eetbon. Bij een telefonische reservatie haal je op de dag van de reservatie de eetbon af bij de onthaalbalie.

Samen eten met een bewoner van het woonzorgcentrum?

Familie, vrienden en kennissen kunnen ook samen met een bewoner eten in de cafetaria. Je maakt dan gebruik van een aangepaste ‘eetbon met bewoner’. Het menu van de bewoner wordt niet in de cafetaria aangerekend.

Wekelijkse klant? Word abonnee!

Kom je regelmatig eten? Word abonnee en geniet van een driegangenmenu aan gunsttarief (€ 7,70). Bovendien krijg je een plaats aan een gereserveerde groepstafel met bediening én is er de mogelijkheid om ook op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen te komen eten. De voorwaarden zijn dat er gereserveerd wordt op regelmatige tijdstippen goedgekeurd door de centrumleiding. De maaltijden worden stipt om 12.00 uur opgediend. Op het einde van de maand ontvang je een factuur.

Een reservatie annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 2 werkdagen voor de geplande maaltijd. Later annuleren is beperkt mogelijk, mits een geldige reden. De centrumleiding neemt hierin de eindbeslissing.

Menu

Het menu vind je in de maandelijkse centrumkrant. Wens je een dieetmaaltijd? Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meld dit bij je reservatie.