Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Lekker en gemakkelijk

Elke inwoner van Hoogstraten die niet meer in staat is om zelfstandig een maaltijd te bereiden, kan beroep doen op de dienst koelverse maaltijden.

Er wordt 3 maal per week op vaste tijdstippen aan huis geleverd. Zo kan je 7 dagen op 7 een koelverse maaltijd gebruiken. Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. Dieetmaaltijden zijn op doktersvoorschrift te verkrijgen.

De maaltijden worden bereid en bedeeld door de firma Medirest. Zij zorgen voor een afwisselend menu. De maaltijden worden kant-en-klaar aangeleverd. Het enige dat je dient te doen is de maaltijd opwarmen in de microgolfoven.

Hoe bestellen?

Nieuwe aanvragen dienen te gebeuren via het Lokaal Dienstencentrum. De eerste bestelling moet in principe 2 werkdagen op voorhand worden doorgegeven. Wijzigingen en afzeggingen regel je nadien met de maaltijdbedeler of met de kok van Medirest.

Kostprijs

De kostprijs bedraagt 7,60 euro. Bij gelijktijdige levering op één adres is een korting voor de tweede en elke volgende maaltijd van toepassing. Je ontvangt maandelijks een overzichtsfactuur. Betalen kan via bankoverschrijving of domiciliëring.

Meer info

  • Keuken
Tel.: 03 340 16 17
Bereikbaar in de voormiddag tussen 8.00u en 11.00u en in de namiddag tussen 13.00u en 15.30
 
  • Lokaal Dienstencentrum
Tel.: 03 340 16 30