Maaltijden aan huis

Elke inwoner van Hoogstraten die niet meer in staat is om zelfstandig een maaltijd te bereiden, kan beroep doen op de dienst koelverse maaltijden aan huis.

Er wordt drie keer per week op vaste tijdstippen geleverd. Zo kan je 7 dagen op 7 genieten van een koelverse maaltijd. Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. Dieetmaaltijden zijn op doktersvoorschrift te verkrijgen.

De maaltijden worden bereid en bedeeld door de firma Medirest. Zij zorgen voor een afwisselende menu. De maaltijden worden kant-en-klaar aangeleverd. Het enige dat je moet doen is de maaltijd opwarmen in de microgolfoven.

Wat is de kostprijs?

De kostprijs bedraagt € 7,60. Bij gelijktijdige levering op één adres is een korting voor de tweede en elke volgende maaltijd van toepassing. Je ontvangt maandelijks een overzichtsfactuur. Betalen kan via bankoverschrijving of domiciliëring.

Hoe bestellen?

Nieuwe aanvragen gebeuren via het lokaal dienstencentrum. De eerste bestelling moet in principe 2 werkdagen op voorhand worden doorgegeven. Wijzigingen en afzeggingen regel je nadien met de maaltijdbedeler of met de kok van Medirest.

Maaltijden aan huis bestellen

Meer info nodig?

Contacteer:

  • de chefkok van de keuken via 03 340 16 17, tussen 08.00 en 11.00 uur en in de namiddag tussen 13.00 en 15.30 uur.
  • het lokaal dienstencentrum via  03 340 16 30, dienstencentrum@hoogstraten.be of kom eens langs tijdens een buurtloket
Naar top