Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Onze visie

In oktober 2018 kozen jullie de nieuwe schepenen en burgemeester. Met veel enthousiasme vertegenwoordigen zij jullie stem en zetten ze de beleidslijnen voor de komende jaren uit. Daarvoor maakten ze een bestuursakkoord met daarin de klemtonen van het beleid voor deze beleidsperiode. Op welke thema's willen zij de focus leggen? Waar zal iedere schepen voor ijveren? 

Samen met de stadsdiensten heeft het stadsbestuur het bestuursakkoord omgevormd tot een strategisch meerjarenplan. De ambities van onze politieke verantwoordelijken werden vertaald naar een plan van aanpak op korte, middellange en lange termijn. Hoe en wanneer gaan we al onze ambities waarmaken? Streefdoel is een open, verbindend, duurzaam en transparant Hoogstraten.

Het meerjarenplan is zo'n beetje onze bijbel voor de komende zes jaar. Ja, het is echt zo belangrijk. Je leest hieronder (in het eerste bericht) meer over.

We geven je daarnaast kans om mee te denken op ons digitale stadsplein. We geven je de kans om mee te denken en doen aan onze thema-avonden. Hieronder kan je daar meer informatie over terugvinden. Het plan is om over nog meer onderwerpen thema-avonden te organiseren. Hiervoor word je tijdig uitgenodigd via onze website, het Info'zine en Facebookpagina "stad Hoogstraten".