Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten

Praat je graag mee over hoe we omgaan met droogte en wateroverlast? Stel jij je vragen over de lucht- of waterkwaliteit in onze stad? Ben je bezorgd over de biodiversiteit? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Hoogstraten lanceert het Milieu- en Klimaatplatform. We zoeken daarvoor inwoners die vanuit hun persoonlijk engagement, eigen enthousiasme en goesting mee willen nadenken over duurzame thema’s in Hoogstraten.

Iedereen is welkom! Anders dan bij andere adviesraden, vertegenwoordig je geen organisatie of vereniging. Er is geen vastgelegde samenstelling of aantal deelnemers. De enige voorwaarde is dat je in Hoogstraten (of een deelgemeente - uiteraard!) woont of een duidelijke betrokkenheid bij Hoogstraten kan aantonen (bijvoorbeeld vanuit je job of engagement binnen een vereniging). Daarnaast heb je natuurlijk zin om gedurende een langere periode (enkele jaren) actief deel te nemen aan de Milieu- en Klimaatplatform.

Stel je hieronder kandidaat!

Privacy akkoord
Het invullen van dit webformulier betekent dat ik mij akkoord verklaar met de verwerking van mijn gegevens voor de doeleinden zoals die bepaald zijn in de privacyverklaring.