Nieuwjaar

Vier jij mee vanuit 'uw kot'?

Deze Kerst en Nieuwjaar maken we er een gezellige periode van! Het is waar, we kunnen dit jaar niet met Nieuwjaarke Zoete de kelen schor zingen, maar heb jij toch ook zin om er een plezante dag van te maken? Zing dan mee vanuit 'uw kot'!

Ook de Hoogstraatse kinderen die in een andere gemeente dan Hoogstraten school lopen, mogen rekenen op een box. Jij of je ouders mogen deze komen ophalen in het kantoor van Toerisme Hoogstraten. Op deze manier kunnen we de sfeer van Nieuwjaarke Zoete er toch nog inhouden.

Zing jij mee vanuit 'uw kot'?

Neem je mee-zingposter bij de hand, start het filmpje en zing het traditionele Nieuwjaarke zoete liedje mee vanuit 'uw kot'!

Kleur jij mee vanuit 'uw kot'?

In je knutselbox vind je 6 leuke inkleurwenskaarten van verschillende herkenbare beelden uit Hoogstraten. Als je deze kaart mooi hebt ingekleurd kan je hem bij vrienden, buren of familie gaan posten om hen een het beste te wensen!

Heb je zin om nog meer kaarten in te kleren en te vesturen? Hieronder kan je de kaarten downloaden en vervolgens printen.

Knutsel jij mee vanuit 'uw kot'?

Maak je eigen lichtzakje: versier het met mooie kleuren, kralen, stickers, … en schrijf er een warme boodschap op. Klaar?
Laat het lampje branden en zet het voor je raam. Wat zullen de straten schitteren!

Hieronder vind je nog enkele leuke voorbeeldjes om je lichtzakje te versieren!