Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Hinder gedurende twee weekends: 7-10 juni en 14-17 juni

Tijdens twee weekends in juni voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de E19 Breda - Antwerpen. De werfzone situeert zich tussen de op- en afrittencomplexen van Meer (1) en Loenhout (2) in de richting van Antwerpen.

De rechterrijstrook is er beschadigd door spoorvorming. Over een afstand van ongeveer vier kilometer wordt het asfalt vernieuwd.

Overdag rijdt het verkeer richting Antwerpen over één rijstrook. Tijdens de weekendnachten is de snelweg volledig onderbroken en moet het verkeer richting Antwerpen de E19 verlaten in Meer. De nachtelijke afsluitingen van de E19 richting Antwerpen starten vanaf 22.00 uur ‘s avonds en duren tot uiterlijk 09.00 uur ‘s ochtends. Tijdens de nachten van zondag op maandag is de snelweg reeds vanaf 04.30 uur opnieuw open. 

Tijdens het tweede weekend is de afrit Loenhout overdag afgesloten. De snelwegparking langs de E19 in Minderhout blijft overdag steeds bereikbaar. Voor het verkeer op de E19 richting Nederland is er geen hinder.