AWV vernieuwt asfalt Loenhoutseweg (N144)

Op maandag 26 oktober 2019

Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat een gedeelte van het wegdek van de Loenhoutseweg (N144) in Hoogstraten vernieuwen. De weg krijgt plaatselijk een vernieuwde toplaag asfalt tussen het kruispunt Heilig Bloedlaan/Lodewijk de Konincklaan en de zijstraat Heuvelstraat, ongeveer 700m richting Loenhout. 

Deze werken worden op één dag uitgevoerd, op maandag 28 oktober 2019. Er wordt overdag gewerkt tijdens de schoolvakantie om de verkeershinder te beperkten, van 07.00 tot 19.00 uur.

Tijdens deze werken volgt het doorgaand verkeer in beide richtingen een omleiding via de Sint-Lenaartseweg. De weg is afgesloten aan de werfzone. Fietspaden blijven toegankelijk. Percelen in de werfzone zijn moeizaam bereikbaar. In de uren vlak na het asfalteren kan er niet over de weg gereden worden. Parkeren kan in de achterliggende gemeentewegen.

Contactgegevens AWV

Heb je vragen over dit project? Je kan AWV op eenvoudige manier contacteren via het digitaal meldingsformulier: www.wegenenverkeer.be/contactformulier of via 014 47 30 00.