Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Zorg dat jouw bedrijf voorkomt in de online bedrijvengids van Hoogstraten

Elke Hoogstratenaar heeft in zijn brievenbus een gids 'Welkom in Hoogstraten' ontvangen. We krijgen daar veel reacties. De gids maakt je wegwijs in alle diensten van de stad en bevat contactgegevens van alle instellingen die in onze stad actief zijn.

Voor de eerste keer zit er in de gids ook een lijst van Hoogstraatse ondernemers. Handig als je op zoek bent naar een winkel of een bedrijf. Jammer genoeg bevat deze ondernemerslijst nogal wat fouten. Sommige ondernemers staan er niet in, andere stellen vast dat hun gegevens fout zijn of achterhaald. Wij verontschuldigen ons daarvoor. Om de lijst samen te stellen hebben we geput uit verschillende databanken. Jammer genoeg bestaat er in België geen enkele ondernemersdatabank die correct en volledig is. Het is daarom de best mogelijke lijst van ondernemers die we konden samenstellen, maar het blijft een vervelende zaak dat sommige gegevens fout zijn of achterhaald.

Als jouw bedrijf niet in de lijst voorkomt of met foute gegevens, dan geven we je hier de gelegenheid om jouw correcte bedrijfsgegevens in te vullen. Je kan ook mailen naar economie@hoogstraten.be. In het najaar lanceren we op de website van stad Hoogstraten een online databank met actuele contactgegevens van alle Hoogstraatse ondernemers. Deze online databank zal permanent worden bijgewerkt, zodat de kans op fouten minimaal is.