Bijeenkomst Familiegroep (Jong)Dementie op 9 juni

Na de tweede succesvolle bijeenkomst van de Familiegroep (Jong)dementie van Alzheimer Liga Vlaanderen vzw, wordt een derde bijeenkomst georganiseerd op vrijdag 9 juni.

Wat mag u verwachten?

Deze bijeenkomst heeft als thema 'de beleving van een persoon met dementie'.
Als u zelf een vorm van dementie zou hebben, wat zou u dan verwachten van de mensen om u heen? Wat kan u doen om uw dierbare met dementie te laten voelen dat hij/zij belangrijk is?

Na een korte toelichting over het thema, worden alle vragen, bedenkingen, ervaringen,... rond het onderwerp in de groep gebracht. Ook voor hen die liever vooral luisteren, is er natuurlijk ook plaats in de familliegroep.

Er zijn geen verplichtingen, de medewerkers staan open voor alle vragen.

Wie is welkom?

Zowel mantelzorgers als familieleden van personen met dementie zijn welkom om mee te komen luisteren en/of praten tijdens onze bijeenkomsten.

Er kan vrijuit gesproken worden. Professionelen die eventueel aanwezig zijn, zijn er enkel en alleen ter ondersteuning.

Waar en wanneer?

U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur in vergaderzaal 1 van woonzorgcentrum Stede Akkers (Jaak Aertslaan 2, 2320 Hoogstraten, verdieping -1). De bijeenkomst duurt tot 16.00 uur.

Indien mogelijk, graag een seintje vooraf via hoogstraten@alzheimerliga.be of telefonisch via 03 340 16 00 (vraag naar Lien Vandenbergh of Kim Michielsen).

De bijeenkomsten van de familiegroep zijn gratis.