Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Kies voor de digitale cadeaubon Hoogstraten, gemak en comfort troef.
Cadeaubon Hoogstraten

De cadeaubon Hoogstraten is al meer dan tien jaar lang een succes. Zowel voor Hoogstratenaren als voor handelaars en de horeca is de cadeaubon een geschenk. Sinds een jaar steekt de cadeaubon in een gloednieuw digitaal jasje. Dat biedt een resem voordelen t.o.v. de klassieke papieren bon. 

Heb je nog oude papieren cadeaubonnen in huis? Je weet wel: de groene, blauwe, paarse of rode cadeaubonnen van Hoogstraten? Verzilver ze dan snel, het kan nog tot en met maandag 11 juli 2022. De allerlaatste papieren cadeaubonnen werden immers op zondag 11 juli 2021 uitgegeven. Dit houdt in dat de geldigheidsdatum van jouw cadeaubon onherroepelijk op 11 juli 2022 verstrijkt. Daarna is het ook niet langer mogelijk om de papieren cadeaubonnen te verlengen.

Het hoofdstuk van de papieren cadeaubon is echt wel ten einde. Doorzoek kasten en laden, haal het prikbord leeg en haast je naar één van de deelnemende Hoogstraatse handelaars. Dit is de laatste kans om de papieren cadeaubonnen te gebruiken. Doe er iets leuks mee!

De digitale cadeaubon Hoogstraten, niets dan voordelen

De digitale cadeaubon biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke papieren versie. Wat is er juist veranderd aan de cadeaubon Hoogstraten?

  • meer gebruiksvriendelijk

Je kan met eenzelfde cadeaubon een hele reeks aankopen doen in meerdere winkels op verschillende tijdstippen.

  • meer toegankelijk 

Er zijn diverse manieren om de cadeaubon aan te kopen en het is gemakkelijker om ermee te winkelen bij lokale handelaars.
o Je kan de geschenkkaart nu 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 kopen via de webshop van VisitHoogstraten.
o Je kan op de website steeds je overblijvende saldo checken.
o Het formaat is compacter dan de papieren bon (grootte van een bankpas).

  • langer geldig

De digitale cadeaubon is twee jaar geldig vanaf het moment van aankoop. Dat is één jaar langer dan de papieren cadeaubonnen.

Wie het fijn vindt om de cadeaubon Hoogstraten aan te kopen aan de balie van VisitHoogstraten, kan daarvoor nog steeds terecht in het kantoor onder het historische stadhuis. Je ontvangt de cadeaubon dan fraai verpakt in een mooie geschenkverpakking. 

Hoogstraatse ondernemers zijn er blij mee

Met de komst van de digitale cadeaubon geven we onze lokale ondernemers een extra duwtje in de rug. Door de coronapandemie is het een moeilijke tijd voor de lokale ondernemers in onze stad. Met deze nieuwe cadeaubon willen we onze inwoners extra stimuleren om lokaal te kopen en maken we het de consument ook makkelijker om in lokale handelszaken hun aankopen te doen.

Ondertussen hebben reeds meer dan 90 Hoogstraatse handelszaken zich aangemeld voor de digitale cadeaubon en dit aantal neemt week na week toe. Ondernemers kunnen overigens volledig gratis deelnemen aan de digitale cadeaubon.

Inwoners kunnen de cadeaubon zowel kopen via de gloednieuwe webshop als in het infokantoor van VisitHoogstraten. Bij aankoop in het infokantoor ontvang je de cadeaubon in een feestelijke verpakking. Ondernemers die graag gratis willen deelnemen aan de digitale cadeaubon Hoogstraten kunnen zich nog steeds aanmelden via toerisme@hoogstraten.be