Fiets mee met de culinaire route!

Culinaire Route 2019

Vanaf donderdag 2 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau nodigen je uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groen decor.

Met de culinaire route geniet je niet alleen van de mooiste plekken die de omgeving te bieden heeft, maar schuif je ook aan voor een smakelijk viergangenmenu. Het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert krijg je steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.

'Never change a winning team!'
De vertrouwde formule blijft ook dit jaar weer onveranderd. Slechts één wijziging ten opzichte van de vorige jaren: de route start in Baarle-Hertog-Nassau. Op deze manier brengen we opnieuw afwisseling in de route en in de deelnemende restaurants.
De culinaire fietsroute start vanaf donderdag 2 mei en loopt tot en met zondag 29 september. Enkel op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je de route fietsen. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten of Toerisme Baarle is noodzakelijk. Deelnemen kost 38 euro.

 De route gaat volgens de gekende fietsknooppunten en onderweg stop je in de volgende horecazaken.
- Aperitief : Brownies & DownieS, Baarle-Hertog
- Voorgerecht: Brasserie 't Hofeind, Merksplas
- Hoofdgerecht: Eetcafe De Gelmel, Hoogstraten
- Nagerecht : Brasserie Den Engel, Baarle-Nassau

Geef je de culinaire route liever cadeau? Dat kan: Toerisme Hoogstraten verkoopt een cadeaubon voor deze route. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.

Info en reserveren
Toerisme Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be | www.hoogstraten.be