Fiets mee met de culinaire route!

Culinaire Route 2017

Vanaf 4 mei presenteert het Land van Mark & Merkske opnieuw een heerlijke culinaire fietsroute. Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog nodigen u graag uit om hun drie grootste troeven te komen ontdekken: fietsen, gezellig tafelen én een groene omgeving.
 
Met de culinaire route geniet u niet alleen van de mooiste plekjes die deze omgeving te bieden heeft, maar u schuift ook aan voor een smakelijk viergangenmenu. Het aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden u steeds in een andere zaak op de fietsroute voorgeschoteld.
 
U betaalt 37,50 euro per persoon. Hiervoor krijgt u 4 gangen. Voor het voor- en hoofdgerecht hebt u de keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht.
De culinaire fietsroute start op donderdag 4 mei en loopt tot en met zaterdag 30 september 2017, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Starten doet u tussen 10.30 en 12 uur. Twee dagen vooraf reserveren bij Toerisme Hoogstraten is noodzakelijk.
 
De route gaat volgens de gekende fietsknooppunten en onderweg houdt u halt in de volgende horecazaken.
- Aperitief : Oud Hoogstraeten, Hoogstraten
- Voorgerecht: Brasserie De Mosten, Meer
- Hoofdgerecht: Brasserie De Twee Leeuwen, Baarle-Hertog
- Nagerecht : Het Vaneleke, Merksplas
 
Geeft u de culinaire route liever cadeau? Dat kan: Toerisme Hoogstraten verkoopt een specifieke cadeaubon voor deze route. Op deze manier kan de persoon in kwestie later zelf een reservatie maken op een dag naar keuze.
 
Info en reserveren:
Toerisme Hoogstraten | Vrijheid 149 | 2320 Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be | www.hoogstraten.be

Hier vindt u de volledige folder van de Culinaire Route 2017.