Ga mee op jongerenreis naar Za-Kpota in september 2020

Stel je kandidaat voor 15 maart 2020!

In september 2018 trokken acht enthousiaste jongeren tussen 19 en 23 jaar voor twee weken naar onze zustergemeente in Benin. Wat een ervaring! Samen met de jongeren van Za-Kpota verruimden zij hun blik op de wereld en werkten ze rond kinderrechten. Ben jij tussen en 18 en 30 jaar oud, wil jij net als deze jongeren stilstaan bij de uitdagingen voor de toekomst en jouw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Stel je dan kandidaat om in september 2020 mee op jongerenreis te gaan. Stuur voor 15 maart een motivatiebrief en CV naar de dienst mondiale samenwerking. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zondag 29 maart.

Werk mee aan de toekomst

In 2020 is het zes jaar geleden dat Hoogstraten een stedenband aanging met de West-Afrikaanse gemeente Za-Kpota. In september 2018 trokken acht enthousiaste jongeren tussen 19 en 23 jaar, voor twee weken naar onze zustergemeente in Benin. Wat een ervaring! Samen met de jongeren van Za-Kpota verruimden zij hun blik op de wereld en werkten ze rond kinderrechten. Een ervaring om nooit te vergeten.

Ben jij tussen en 18 en 30 jaar oud, wil jij net als deze jongeren stilstaan bij de uitdagingen voor de toekomst en jouw steentje bijdragen aan een duurzamer wereld ginds en hier? Stel je dan kandidaat om in september 2020 mee op jongerenreis te gaan. Stuur voor 15 maart een motivatiebrief en CV naar de dienst mondiale samenwerking.

Tijdens de veertiendaagse reis maken jullie kennis met de leefwereld van jongeren in Benin en werken jullie samen aan een gemeenschappelijk project rond klimaat en armoede. Je betaalt zelf je reis (maximaal 500 euro) en je organiseert met je groep activiteiten om het project te financieren. De stad ondersteunt jullie met een toelage en staat in voor de begeleiding voor, tijdens en na de reis.