Hoogseizoen De Mosten gaat van start

Er kan vanaf 1 mei gezwommen worden

Wat valt er op De Mosten te beleven?

Zwemvijver

In de zwemvijver kan je vanaf 1 mei op woensdag, zaterdag en zondag van 10 tot 18.00 uur zwemmen. Onze professionele redders zorgen voor de veiligheid van jou en je kinderen.  Vanaf 22 juni kan je zelfs elke dag komen zwemmen. Naast de zwemvijver ligt er een mooi strand met ligweide.

Speeltuin

De speeltuin van De Mosten is een paradijs waar kinderen en tieners zich naar hartelust kunnen uitleven.  Je kan er beachvolleybal, basketbal, badminton of tafeltennis spelen en kegelen. De speeltuin is elke dag toegankelijk.

Treehouse aan De Mosten

De horecazaak in De Mosten heeft een nieuwe naam en uitstraling! Geheel in de sfeer van de omliggende activiteiten. De zaak vormt het hart en de uitvalsbasis voor. alle activiteiten op het recreatiedomein. De kindvriendelijke minigolf en de speeltuinen in de directe nabijheid van het horecagebouw vormen een mooie bestemming voor een daguitstap met je gezin, familie, vrienden. Een ontspannend potje minigolf, een spannend avontuur in het klimpark een gezellige wandeling op of rond het domein kan steeds afgesloten worden met een lekker hapje en een drankje.

Ook voor al je feesten spelen we maar al te graag in op het mooie natuurlijke karakter van het recreatiedomein. Voor huwelijks-, communie-, geboorte-, familie-, bedrijfsfeesten en jubilea hebben we steeds enkele leuke formules waarmee je zonder zorgen je feest met familie en vrienden kan beleven. Je kan jouw feest ook steeds combineren met enkele activiteiten uit ons aanbod, aangepast aan de leeftijd van je vrienden en familie.

www.treehouse-bar.be

Goodlife Cablepark

Heb je altijd al eens willen voelen hoe het is om te wakeboarden, waterskiën of kneeboarden? Dan moet je bij Goodlife Cablepark zijn. Onze monitoren geven je de nodige tips & tricks om snel op het water te kunnen staan. Zo kan  je optimaal genieten van deze unieke watersport ervaring in een groene omgeving.

www.goodlifecablepark.be

Klimpark De Mosten

Vanaf half mei kan je in De Mosten op avontuur gaan tussen de bomen! Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit aan! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top!

www.klimparkdemosten.be

Speurneuzen

Speurneuzen is een avontuurlijke wandel & zoektocht voor kinderen . De wandeling start en eindigt aan The Treehouse. Met de folder en een knipkaart (te verkrijgen aan de bar) gaan kinderen samen met hun ouders, grootouders, … op zoek naar 10 eekhoorntjes in het bos. Bij elk eekhoorntje hangt een kniptang met een code. De kinderen knippen telkens deze code op hun knipkaart in het vakje met de juiste eekhoorn. Bij elke eekhoorn is er een opdracht/hindernis. De meeste zijn puur natuur. Hier en daar hebben we da natuur  een handje geholpen met touwen, balken, klimgrepen en glijbaantjes. OPGELET: soms kunnen de kinderen wat hulp gebruiken.

De ganse tocht is berijdbaar met buggy’s. 

 

Praktisch