Stad Hoogstraten|VisitHoogstraten|UiT in Hoogstraten
Op zoek naar vrijwilligers voor woonzorgcentrum Stede Akkers

Eén van de belangrijkste en grootste kloppende harten van onze organisatie is woonzorgcentrum Stede Akkers. Hier wonen meer dan 150 lieve mensen die elke dag de beste zorg krijgen van onze medewerkers.

Momenteel kunnen we de zorg voor onze bewoners in het woonzorgcentrum dragen met inzet van ons personeel. Maar de omikronvariant van het COVID-19-virus is geen doetje; hij verspreidt zich snel en makkelijk.

Als stad willen wij onze voorzorgen nemen. We willen ons voorbereiden op noodsituaties waarin we extra hulp kunnen gebruiken als er medewerkers van het WZC ziek thuis moeten blijven met COVID. En daarom doen we een beroep op jou!

Doe jij graag vrijwilligerswerk? Ben jij een zorgzaam persoon met een hart voor ouderen die tijd heeft om mee te komen helpen in WZC Stede Akkers? Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en ons personeel mee te ondersteunen? Dan ben je van harte welkom.

Geef je naam en contactgegevens op en de momenten waarop je beschikbaar bent via dit formulier. We willen je ook vragen om te laten weten welke taken je graag opneemt. Op dit moment kunnen we moeilijk inschatten waar de noden zullen zijn, dus alle opties liggen nog open.

Van harte bedankt!