Hoogstraten is hotspot voor de Open Bedrijvendag

Doe met jouw bedrijf mee!

 

De eerste zondag van oktober staat ook dit jaar traditiegetrouw in het teken van de grote en kleine Belgische bedrijven die hun deuren openzetten voor Voka Open Bedrijvendag. Met 550.000 bezoekers is Voka Open Bedrijvendag hét jaarlijkse feest van het ondernemerschap. Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw schermen allemaal afspeelt.

Hoogstraten is hotspot op zondag 6 oktober 2019

Sla de handen in elkaar en creëer samen met andere bedrijven een HOTSPOT van bedrijvigheid op de zondag 6 oktober 2019! Dankzij de unieke samenwerking tussen de bedrijven in jouw stad, sta je er als bedrijf niet alleen voor, kan je mee profiteren van de opkomst van bezoekers van de andere bedrijven én krijg je extra exposure door de communicatie die tot stand komt door Voka Open Bedrijvendag! Krijg als bedrijf in de Hotspot Hoogstraten een korting van 10% en ben je bij de eerste 5, dan krijg je nog eens 5% extra korting!

Heb je een nieuw gebouw of een verjaardag te vieren? Wil je jouw bedrijfsimago, jouw groen imago een boost geven? Ben je op zoek naar nieuwe werkkrachten en wens je je vacatures op een originele manier in de kijker te plaatsen? Of wil je simpelweg je verkoopcijfer een enorme boost te geven? Elke reden is een goede reden. Ben jij er ook bij?

 

Schrijf jouw bedrijf alvast in voor Voka Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober.

Voor meer informatie, neem alvast contact met Patrick Deblauwe, accountmanager Antwerpen,  0 475/67 87 87 – patrick@openbedrijvendag.be