Hoogstraten lanceert Zaalzoeker

Vanaf nu kan je eenvoudig op zoek gaan naar een geschikte zaal of lokaal voor al jouw activiteiten met de nieuwe zaalzoeker. De gratis applicatie bundelt alle gemeentelijke en particuliere accommodatie die je in Hoogstraten vindt. 

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende familiefeest, vergadering, sportactiviteit, repetitie of opvoering? Dan kan je via de Zaalzoeker eenvoudig op zoek gaan naar de mogelijke opties die beschikbaar zijn doorheen Hoogstraten. Aan de hand van een aantal zoekfuncties kan je eenvoudig de geregistreerde zalen doorzoeken. Je kan onder andere filteren op deelgemeente, aantal personen of de functie van de zaal. Daarnaast kan je ook geavanceerd zoeken op aanwezige voorzieningen. 

Zelf een zaal toevoegen? 

Ben je zelf eigenaar of uitbater van een zaal of lokaal in Hoogstraten en wil je die graag opgenomen zien in de Zaalzoeker? Dan kan je eenvoudig een zaal aanmaken. Je vult de nodige velden in, voegt een aantal sprekende foto's toe en klaar. De dienst cultuur controleert alle aanvragen en voegt ze toe aan de Zaalzoeker. Simpel, toch? 

Je vindt de zaalzoeker op de vernieuwde webpagina: www.uitinhoogstraten.be