Hoogstraten zoekt ... mobiliteitsambtenaar

Ben je op zoek naar een uitdagende job? Wil je mee nadenken over mobiliteit in Hoogstraten en mee zoeken naar oplossingen voor mobiliteitsknelpunten? Solliciteer dan bij de stad Hoogstraten voor de functie van mobiliteitsambtenaar.

Als mobiliteitsambtenaar ben je verantwoordelijk voor het mobiliteitsbeleid. Je ontwikkelt een visie over het mobiliteitsvraagstuk in onze stad en werkt – in overleg met de politiezone en de gemeentelijke, regionale en nationale partners - een eenvormig beleid uit. In de uitvoering van dit beleid werk je optimaal samen met politie, technische diensten en ruimtelijke ordening. Je kan autonoom werken, neemt initiatieven en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Het betreft een aanwerving in contractueel dienstverband van onbepaalde duur met voltijdse prestaties.

Als vereisten vragen we je dat je een masterdiploma kan voorleggen, bij voorkeur master mobiliteitswetenschappen. (Een ander masterdiploma + ervaring in mobiliteitsbeleid wordt ook toegestaan) Je dient ook rijbewijs B te bezitten.

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet het stadsbestuur beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Het stadsbestuur wil voor hen een goede werkgever zijn en biedt een correcte verloning en aangename werkomstandigheden.