Illustreert u de nieuwe koffiemok van Toerisme Hoogstraten?

Ontwerpwedstrijd
Ontwerpwedstrijd Toerisme Hoogstraten

Hoogstraten is een ‘stadje met smaak’. Om dit in al haar facetten voor te stellen beschikt Toerisme Hoogstraten over een zeer ruim aanbod aan brochures, kaarten, informatie en gadgets.
Eén van de meest populaire gadgets is de Hoogstraatse koffiemok. Deze is op dit moment hoogdringend aan vernieuwing toe. Daarom zoekt Toerisme Hoogstraten in 2017 één of meerdere ontwerpen om een nieuwe koffiemok te illustreren. Voor dit ontwerp, dat deel zal uitmaken van het promotiemateriaal van Hoogstraten, organiseert Toerisme Hoogstraten een ontwerpwedstrijd.

Ontwerpwedstrijd
Als u deelneemt aan deze wedstrijd krijgt u heel wat vrijheid. Er wordt wel verwacht dat uw ontwerp refereert naar de toeristische troeven van Hoogstraten. De kerngedachte van het ontwerp is immers het uitdragen van het positieve imago van de stad.
Het ontwerp mag bestaan uit beelden, foto’s, woorden en tekeningen. De slogan ‘Een stadje met smaak’ kan als baseline van het ontwerp gebruikt worden. Deze slogan mag reeds in het ontwerp vervat zitten, maar dit is niet noodzakelijk. U bent vrij om te kiezen welke insteek u voor het ontwerp gebruikt.

Timing

  • Deelnemers kunnen hun ontwerp(en) indienen tot 15 februari 2017.
  • Op uiterlijk 1 maart 2017 worden de ingezonden ontwerpen beoordeeld door de jury.
  • Zondag 23 april 2017 om 15 uur vindt de bekendmaking met persvoorstelling plaats. Dit valt samen met de opening van het toeristisch seizoen in Hoogstraten.

Deelnemen
Iedereen kan aan de wedstrijd deelnemen, zowel amateurkunstenaars als professionals. Deelname aan de wedstrijd is gratis.
U vindt alle praktische voorwaarden en details in het wedstrijdreglement.

Meer info?
Toerisme Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be