Info'zine wordt uitgebreid met rubriek 'UiT in Hoogstraten'

Zet je activiteiten of evenementen in de UiT-databank

Ons stadsmagazine Info'zine komt elke maand in je brievenbus. Vanaf september 2019 breiden we ons infoblad uit met een nieuwe rubriek: UiT in Hoogstraten. Voortaan krijg je hierin elke maand een overzicht van alle toeristische, sportieve, culturele en leerzame activiteiten en evenementen.. Dit betekent ook dat we niet langer een driemaandelijkse brochure UiT in Hoogstraten zullen publiceren. Je vindt immers alle informatie al in Info'zine en op de website. Zo besparen we op drukkosten en op papier

Wat moet je doen om met jouw activiteit in de ruriek 'Uit in Hoogstraten' terecht te komen? Simpel. Zorg ervoor dat je jouw activiteit of evenement steevast ingeeft in de Vlaamse databank UiT in Vlaanderen. De informatie uit deze databank nemen we automatisch over op onze website en nu dus ook in Info'zine. Hoe kan je je activiteit ingeven in de UiT-databank? Dat vind je hier.

Let op: commerciële initiatieven horen niet thuis in Info'zine. De rubriek UiT in Hoogstraten is bedoeld voor evenementen die worden georganiseerd door de Hoogstraatse verenigingen, de stad, de bib, GC Hoogstraten, het stedelijk museum, het lokaal dienstencentrum, enz.

Veel leesgenot!