Inschrijving samenaankoop groene stroom

Wilt u besparen op uw energiekosten? En wilt u daarbij ook uw steentje bijdragen aan het milieu? Dat kan! De provincie Antwerpen organiseert voor het 9e jaar op rij een groepsaankoop groene stroom en gas. Ook onze gemeente steunt dit initiatief. Van 17 september tot en met 21 september houden wij hiervoor een extra loket open (vergeet uw laatste eindafrekening niet).
Inschrijven kan tot 25 september, is vrijblijvend en héél gemakkelijk!

Maandelijks betaalt u een energiefactuur voor elektriciteit en/of aardgas. Heeft u er al eens bij stilgestaan dat u op deze uitgaven kan besparen? Uiteraard door minder energie te verbruiken maar ook door bewust voor een voordelig energiecontract te kiezen.

Veel werk? Toch niet. De provincie Antwerpen biedt haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een groepsaankoop groene stroom en gas. U hoeft u alleen maar vrijblijvend in te schrijven via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven kan voor elektriciteit en/of gas en is mogelijk voor iedereen met een leveringsadres in Vlaanderen.

De provincie Antwerpen bundelt alle inschrijvingen en biedt die grote groep als één aantrekkelijke klant aan op de energiemarkt. Op een veiling brengen energieleveranciers hun beste bod uit voor een 1-jarig energiecontract voor elektriciteit en/of gas. De leverancier die het meest voordelige bod doet, mag alle deelnemers een 1-jarig energiecontract aanbieden.

U hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken! Na de veiling krijgt u een persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige aanbod uitbracht. Pas dan beslist u of u wenst in te gaan op het aanbod.