Jobstudenten gezocht

Verdien jij graag een centje bij als jobstudent? Dan ben je bij stad Hoogstraten aan het juiste adres. Wat hebben wij in de aanbieding voor de studenten onder jullie? Kom het hier te weten en stel je kandidaat tot 13 maart 2020. Belangrijk is dat je 16 jaar bent of wordt in 2020.

  • Vakantie- en/of weekendwerk op campus Stede Akkers. Voor WZC Stede Akkers, het dagopvangcentrum, het paramedisch team, het onderhoud en verschillende andere diensten zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten.
  • Tijdens de zomervakantie kan je als jobstudent komen werken bij de groendienst. Je houdt (onder meer) parken en plantsoenen mee in orde. 
  • Je kan als jobstudent patrimoniumbeheer komen werken. Je inventariseert technische installaties in gebouwen en afwerkingsmaterialen, je digitaliseert plattegronden, enzoverder.
  • Voor De Mosten zijn we op zoek naar redders, EHBO-medewerkers, onderhoudsmedewerkers en jobstudenten die mee willen helpen aan de inkom.

Een divers aanbod van toffe studentenjobs, vind je niet?! Voor meer informatie kan je terecht op onze website (zie link hieronder).